Zundert

Na de wedstrijd in Oud-Vossemeer keerden we toch nog tevreden terug naar Made. De trekker liep goed, maar nu nog de puntjes op de i.

De week erna stond de wedstrijd in Zundert gepland. Gedurende de week werd er gewerkt aan de trekker en al snel stond de machine weer klaar. Met het team reisden we af naar Zundert. Een wedstrijd waar Jack vroeger competitie heeft gereden, maar de laatste jaren niet meer door onze deelname aan de Grand-National divisie. Tijdens het parkeren van de vrachtwagen werd wel duidelijk dat de grote vrachtwagencombinaties hier nog niet zo gebruikelijk zijn! Dus wij konden weer mooi pronken…

Als laatste klasse stonden de Prostocks gepland. De baan werd een uitdaging, want die had maar op een paar plekken grip. Zo leek het… Toen de demo Prostocks lieten zien dat er weldegelijk grip in de baan zat, kon ook bij ons het gas erop. Doordat het donker was kon je tijdens het optoeren de vlammen mooi in de uitlaat zien dansen. Renate opent het gas, gaat van start maar mist de snelheid. Bij een afstand 49,53 m hield het op. Het lijkt dat de machine de versnelling niet aan kon, maar dat wordt nog onderzocht.

A.s. zaterdag staat de Prostock klasse om 19.00u gepland in Oud-Gastel.

Met Hemelvaartsdag staan de trekker en het team op de Jaarmarkt in Den Hout. Zoals jullie wel verwachten hebben we ook dit jaar weer een ludieke actie verzonnen. Kom gezellig even langs!