Testrun Bakel

Het team was erg blij met de 3e plaats in Oud-Gastel, maar nog niet tevreden. Er zit meer in, maar hoe krijgen we het eruit?!

Jack is druk bezig geweest met het onderzoeken van de machine. Gaande weg heeft hij weer diverse zaken aangepast en dus moet er getest worden. Daarom hebben we een testrun aangevraagd bij Tractorpulling Bakel. Morgenavond 22.30u zullen we aanhaken om de veranderingen te testen. Door nu te gaan testen hopen we alles zo goed mogelijk in orde te hebben voor het Made’s Powerweekend. Dan moet het gebeuren!

Ondertussen is een groot gedeelte van het team bezig geweest met de vrachtwagen. De paaltjes hebben een (gestoffeerd…) plekje gekregen, de elektriciteit in de wipkar is weggewerkt en de schoenen hebben een (gestoffeerd…) kastje gekregen. Geen half werk!
Een ander deel van het team is druk met de voorbereidingen voor het Made’s Powerweekend. De uitnodigingen liggen klaar en na de laatste check zullen deze worden verstuurd naar onze sponsoren en andere genodigden.

Bent u (nog) geen sponsor, maar wilt u wel met ons de wedstrijd van het Made’s Powerweekend beleven? Aanmelden voor het VIP-paddock kan nog! Zie verder in deze e-mail hoe u kunt aanmelden.