Silly

Het was even spannend hoe de trekker uit de strijd in Hoeven was gekomen. Na een grondige inspectie bleek een klepzitting los te zijn gekomen. Gelukkig was hiermee de schade beperkt gebleven en hebben we er goed aan gedaan om niet voor de tweede keer aan te haken.

Toen was het tijd voor de wedstrijd in Silly. Een terrein waar we al jaren komen, vooral toen we nog in de B-divisie reden. Toen nog met onze DAF, nu met onze Volvo… Toch wel erg bijzonder.
Op zaterdag reed het team naar de zuid-Belgische plaats om terrein te verkennen en voor te bereiden op de wedstrijd van zondag. Helaas met een aantal afmeldingen, we zouden de strijd in totaal met drie teams aan gaan. De derde prijs werd het dus sowieso, maar we gaan voor meer.

Als derde deelnemer waren we aan de beurt. Dieselross had fullpull gereden en Lady Green 97 meter. Daar gaan we, op naar de fullpull. Optoeren, koppeling los en gas. Helaas krijgt Renate de Blue Hazard niet op de geplande kant van de baan en strandt bij 95 meter. Jammer, maar niet ontevreden. We hebben een prima run laten zien, de machine is in orde en we zijn weer een plaats in het algemeen klassement gestegen!

Afgelopen maandag is de Blue Hazard opnieuw geïnspecteerd en bleek alweer snel klaar voor de volgende wedstrijd. Vanavond rijden we in Putten voor de National-competitie. Rond de klok van 21.00u zullen we weer live gaan op Facebook voor onze run. Morgen start om half 4 de Eurocup Prostock klasse.