Oud-Gastel

De wedstrijd in Zundert had het team wat huiswerk bezorgd. Hoe nu verder? De PK’s komen niet op de baan. Tijdens de wedstrijd in Oud-Gastel bleek dat het team geslaagd was voor het huiswerk. De PK’s zijn gevonden. 

Voor het eerst reisde het team af naar Oud-Gastel. Nog nooit eerder had onze machine hier gereden. Het bleek een goed en professioneel opgezet evenement.
Met een temperatuur van tegen de 30 graden was het goed vertoeven en de laatste voorbereidingen werden getroffen om vervolgens richting de weegbrug te gaan. De Blue Hazard was als laatste in de klasse aan de beurt, dus we zouden gelijk weten waar we aan toe waren. Het was bekend dat het een baan was met weinig grip. Hier werd de machine dan ook op voorbereid.
Renate krijgt de laatste instructies en dan kan het gas erop. Langzaam optoeren, koppeling laten komen en dan snelheid zien te krijgen. Dit plan slaagt. De machine trekt naar links, maar daar is ook de grip te vinden. De taaie New Holland motor spint uit bij een afstand van 107,59 m. Deze afstand resulteerde in de derde plaats en dus een finaleplaats! Even de Hummer testen; dit was namelijk de eerste keer dat we binnen korte tijd weer moesten rijden. Water verversen, motor koelen, alles controleren, gewichten optimaliseren en gas erop. De Blue Hazard is opnieuw goed van start, maar stort direct daarna in. Wie niet waagt, wie niet wint. We zijn weer veel wijzer geworden.

De eerstvolgende wedstrijd is met het Made’s Powerweekend. Uiteraard kijken wij hier erg naar uit. U ook? Aanmelden voor het VIP-paddock kan nog! Zie verder in deze e-mail hoe u kunt aanmelden.