Grand-National Oudenhoorn

Het was in Oudenhoorn, tegen ieders verwachting in, ontzettend lekker weer. We zijn gewend om hier winterjassen te dragen, dat was dit jaar gelukkig niet aan de orde.
Al vroeg in de middag was het team aanwezig, want de Prostocks stonden als eerste klasse gepland. Exact 16.00 uur werd de proeftrek gemaakt. Lastig baantje, maar dat is uiteraard voor iedereen hetzelfde. Het team was het al snel eens over de tactiek en dus wist Renate wat haar te doen stond. De Blue Hazard komt de baan op, Niek zet Renate netjes voor de sleepwagen en de run kan beginnen. De snelheid komt er goed in, maar rond de 85 meter begint de trekker te sputteren. Balen! Na een korte blik onder de motorkap blijkt dat er een verstuiverleiding los is getrild. Dat overkomt de besten, helaas… Met de afstand van 92,99 meter zijn we 11e geworden. Rocky werd zeer overtuigend 1e met een verschil van 12 meter met de nummer 2! Nummer twee werd Appy Power en derde KAWE Runaway Deer.

Dit weekend is voor ons het belangrijkste weekend van het jaar; Made’s Powerweekend. De voorbereidingen zijn in volle gang. De trekker wordt grondig geïnspecteerd, de tribune is al gebouwd en de sponsorkaarten zijn verstuurd. Wenst u personen mee te nemen? Dat kan! Zie onderstaand de informatie over onze arrangementen.