Grand-National Loerbeek

Na de wedstrijd in Lidköping (S) was de sfeer uiteraard opperbest. De hele week hebben we diverse complimenten mogen ontvangen. De week erop was het tijd voor de wedstrijd in Loerbeek voor de 2e Grand-National competitiewedstrijd. De trekker kwam ongeschonden uit de Zweedse strijd, dus het team kon zich al snel klaar maken voor de volgende wedstrijd.
Eenmaal aangekomen in het Gelderse Loerbeek was het verschrikkelijk heet. De aanwezige wind zorgde voor verkoeling, maar tegelijkertijd verzekerde deze een aftersun behandeling ’s avonds. Maar gelukkig was daar de airconditioning, verwend als we zijn. De prostock klasse stond als laatste gepland en uiteindelijk reed de eerste machine rond 22.30 uur de baan op. De (Duitse) sleepwagen ging lichter en als tweede deelnemer waren wij aan de beurt. De machine vertrekt, maar wil niet lekker gaan hangen. Desondanks voelde de Ford zich wel thuis en leurde de sleepwagen mee tot 95 meter. Daarna moesten we besluiten of we deze proeftrek over wilden doen, na ons werd de sleepwagen opnieuw lichter gezet. We besloten de run over te doen, we hadden er vertrouwen in! Een paar kleine aanpassingen aan de machine en later in de klasse haakt Renate opnieuw aan. Ze toert op, vertrekt, maar de gang komt er niet in. De neus blijft aan de grond en de machine gaat zoeken. Helaas, 90.92 meter. Later bleek de oorzaak een olielekkage te zijn. De olie kwam hierdoor in de turbo terecht, waardoor de temperatuur verlaagd werd. Met een te lage temperatuur krijgen we niet het gewenste resultaat. De machine is heel en we zijn toch nog 9e geworden, maar het team is niet tevreden. We weten nu wat erin zit!

Dit weekend heeft het team een vrij weekend, volgende week zijn we in het Zuid-Hollandse Oudenhoorn. De trekker wordt onder handen genomen en zaterdag gaan we er weer voor!

Over twee weken is voor ons het belangrijkste weekend van het jaar; Made’s Powerweekend. De voorbereidingen worden al getroffen en de meeste sponsorkaarten zijn verstuurd. Wenst u personen mee te nemen? Dat kan! Zie onderstaand de informatie over onze arrangementen.