Aagtekerke

Tractorpulling Aagtekerke
Opnieuw een eerste plaats!

In Putten zijn we wat punten ingelopen op koploper Dieselross, maar het verschil blijft. Daar tussen zit nog conculega Lady Green. Op naar Aagtekerke. Op naar meer punten. 

Het terrein lag er goed verzorgd bij. Met een temperatuur van 28 graden waren we blij met het Zeeuwse windje. Stipt half 5 stonden we, zoals gepland, klaar voor de start. Het vertrouwen was er. Als vierde deelnemer was Renate aan de beurt. Alleen Code Red had fullpull behaald, de andere strandden in de 100 meter. Links was de baan slechter, maar helaas was dit wel de kant waar de baan je heen “trok”. Renate toert op en gaat van start. De machine dreigt naar links te gaan, maar na een stevige correctie blijft hij mooi in het midden. Een strakke run eindigde over de fullpull lijn. Yes!
Dan de finale. Helaas was Dieselross niet in topconditie voor de finale, dus die meldde af. Wij staan samen met Lady Green en Code Red in de finale. Code Red rijdt naar 97,76m. Dan zijn wij. Gas! Renate gaat subtiel van start, houdt de machine in het midden en hoeft nauwelijks te corrigeren. Er komt veel snelheid in de machine en de run eindigt bij 105,65. Nu komt het spannendste, wat gaat Lady Green doen? Deze blijkt niet verder te komen dan 102,31m. Eerste plaats voor Blue Hazard!!

In het klassement komt het dichter bij elkaar, maar we zijn er nog niet! De tussenstand:
1. Dieselross 138 punten
2. Lady Green 132 punten
3. Blue Hazard 122 punten

Aanstaande zondag rijden we in Brande (DK) voor de Eurocup-competitie. Als de verbinding het toe laat zullen we weer live gaan op Facebook!